• Tel: 0744 912742 sau 0742 713314
  • L- S: 8,00 - 17,00

Transilvania Motor Ring

Transilvania Motor Ring

Poate nu știai…

Automobil Clubul Român, în calitatea sa de Autoritate Sportivă Națională a Federației Internationale a Automobilului pentru Romania, a participat la invitația Consiliul județean Mureș, la deschiderea oficiala a circuitului dedicat automobilismului și motociclismului sportiv, „Transilvania Motor Ring” construit în vecinătatea Municipiului Târgu Mureș.

Transilvania Motor Ring este prevăzut cu un circuit de viteză de peste 3,5 kilometri, cu sistem de cronometraj, control concurs și punct de informare, o clădire centrală cu spații pentru oficiali şi presă, boxe duble, un paddock generos pentru concurenți, tribune, restaurante, depozite, parcări, instalații de iluminare și un circuit de televiziune închis dedicat supravegherii desfășurării competițiilor din pistă.

Construit pe o suprafață de 35 de hectare, “Transilvania Motor Ring” se află între localitățile Cerghizel şi Cerghid, are o tribuna cu o capacitate de 1500 de locuri,  iar pe tot circuitul pot asista circa 10 000 de persoane. Administratorii ne-au comunicat ca în 2019 sunt deja programate aproximativ 40 de evenimente de motor-sport.

ACR salută și susține investițiile în motor-sport, felicitând pe această cale autoritățile locale din județul Mureș și totodată încurajează tinerii și șoferii pasionați de automobilism sportiv, să intre în această lume spectaculoasă și provocatoare a competițiilor pe circuit.

Susra: www.acr.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.