• Tel: 0744 912742 sau 0742 713314
  • L- S: 8,00 - 17,00

Non stop alături de automobiliști!

Non stop alături de automobiliști!

Mai multe beneficii la aceeași cotizație de membru

În ultima perioadă de timp, situația economică a României se confruntă nu numai cu creșteri semnificative ale prețurilor produselor de larg consum oferite către populație, dar și cu cele ale serviciilor companiilor de pe piața românească. Prețurile combustibililor, ale asigurărilor și cele ale pieselor auto, au suferit și ele modificări datorate deprecierii monedei naționale.

Cu toate acestea, Automobil Clubul Român a rămas fidel membrilor săi și nu a crescut cuantumul cotizațiilor, deși, conform celor afirmate mai sus, se impunea acest lucru pentru a putea oferi aceleași beneficii ca și până acum.

Fiind lângă automobiliști de 115 ani, ne vom confrunta, împreună, cu aceleași provocări: creșterea prețurilor la combustibili, a pieselor auto și noi taxe inventate de autorități. Prin menținerea cotizației de membru la același nivel, Automobil Clubul Român a dorit să vină în sprijinul membrilor ACR și automobiliștilor atunci când costurile și provocările deținerii unui automobil le sunt potrivnice.

Anul 2019 este unul provocator și în sensul în care ne dorim să lărgim plaja de beneficii și gratuități ale clubului, să dezvoltăm noi parteneriate și produse de mobilitate și să rămânem același apărător al drepturilor automobiliștilor.

Cu toate că anticipăm o creștere continuă a prețurilor și în viitorul apropiat, vom continua să rămânem același sprijin de nădejde și calitativ pentru membrii noștri, să îi ajutăm atunci când vor avea nevoie de noi, indiferent de oră sau continent, toate acestea cu un simplu apel telefonic!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.