• Tel: 0744 912742 sau 0742 713314
  • L- S: 8,00 - 17,00

Cel mai sigur automobil al anului 2018

Cel mai sigur automobil al anului 2018

Euro NCAP ne informează: 

Euro NCAP este un program mondial de evaluare a gradului de siguranță a autovehiculelor,  sprijinit de Federația Internațională a Automobilului (FIA), iar testele tehnice sunt desfășurate de către cluburile membre FIA.  Automobil Clubul Roman, în calitatea sa de membru FIA, sprijină acest program de siguranță în trafic și recomandă automobiliștilor să ia in considerare rezultatele testelor EuroNCAP în alegerea unui automobil, pentru că acestea sunt un element deosebit de important pentru siguranța atât a persoanelor din automobil, dar și a celorlalți participanți la trafic..

Dintre  autovehiculele testate EuroNCAP în 2018  iată cele trei care au obținut locul 1:

1. Mercedes-Benz A-Class, un exemplar remarcabil în rândul autovehiculelor mici de familie și cel mai bun rezultat din acest an;

2. Lexus ES, cel mai bun în categoria autovehicule de familie mari;

3. Hyundai NEXO cel mai sigur dintre automobilele Off-Road.

Lexus ES a obținut și noul premiu Euro NCAP pentru cel mai performant automobil hibrid sau electric în sezonul de testare a siguranței din 2018.

În acest an s-a desfășurat pentru prima data la Euro NCAP și testarea tehnologiei autovehiculelor autonome. În timp ce sistemele de conducere asistate aduc beneficii de siguranță și comoditate, automatizarea completă este departe de a fi soluția de moment.

Sursa: http://www.acr.ro

Deocamdată, în acest domeniu, pentru a nu avea accidente auto, ”educația” ȘOFERILOR rămâne cel mai important sistem de siguranță!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.