• Tel: 0744 912742 sau 0742 713314
  • L- S: 8,00 - 17,00

Servicii de tractare, transport sau depozitare auto

Servicii de tractare, transport sau depozitare auto

Vine sezonul rece. Fie că mergem în concediu sau în alte direcții, mașina este mijlocul de transport cel mai utilizat. Ea ne poartă peste tot, prin orașe, stațiuni, pe autostrăzi sau chiar drumuri forestiere. Oricare ar fi drumul ales și oriunde ar fi destinația aleasă, există riscul să apară probleme la mașină.
În situații ca aceasta ai nevoie de servicii de asistență rutieră. Firma noastră vă sta la dispoziție 24/24 ore pentru servicii de tractare, transport sau depozitare auto. Puteți conta pe noi atunci când vehiculul dumneavoastră nu mai vrea să plece de pe loc, când mecanicul sau electricianul nu e disponibil, sau nu e de găsit pentru o intervenție la fața locului. Chiar dacă vi se par situații dificile, noi venim ÎN AJUTORUL TĂU rapid, promt și vă asigurăm un sprijin profesionist.
În urma apelului dumneavoastră, vă stăm la dispoziție cu servicii de calitate, oferind vehiculului avariat condiții de maximă siguranță. Fie că aveți nevoie de remorcare, tractare sau depozitare vehicul, e bine să știți că puteți conta pe noi.

Reține numărul de contact: 0744 912 742

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.