• Tel: 0744 912742 sau 0742 713314
  • L- S: 8,00 - 17,00

La mulți ani tuturor automobiliștilor!

La mulți ani tuturor automobiliștilor!

Ziua Automobilistului este sărbătorită la 5 aprilie, dată ce marchează înfiinţarea, la 5 aprilie 1904, a Automobil Clubului Român, de către un grup de automobilişti amatori, constituiţi în Adunarea Generală. Întrunirea a avut loc la Hotel Bulevard din Bucureşti. Automobil Clubul Român se înscrie în analele mondiale printre primele 10 cluburi centenare din Europa şi printre primele 14 cluburi centenare din lume.
Clubul a pus, imediat după creare, bazele mişcării automobilistice din ţara noastră, România numărându-se printre primele şase ţări din lume care au organizat concursuri de automobile.

Primul preşedinte al Automobil Clubului Român a fost prinţul George Valentin Bibescu (1904-1924), urmat de Ion M. Mitilineu (1924-1946).

ACR – De Ziua Automobilistului și cu această ocazie, ACR vă oferă un cadou: reduceri de până la 40% la plata cotizației și 50% la taxa de înscriere în asociație.

În perioada 5-6 aprilie vă așteaptă în Sucursalele ACR pentru a vă alătura unui prestigios club auto: ACR. Veți câștiga astfel un partener de drum care vă va fi alături oricând aveți nevoie de asistență  rutieră, sfaturi pentru siguranța dumneavoastră în trafic, consiliere juridică, reduceri specifice automobilismului, consultanță juridică și alte beneficii pe care le-am conceput special pentru dumneavoastră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.