• Tel: 0744 912742 sau 0742 713314
  • L- S: 8,00 - 17,00

Despre noi

Despre noi

Bine ai venit!

Dacă ai ajuns pe acest site reține câteva lucruri importante, în caz că ai nevoie de serviciile noastre.

Asistența rutieră este preocuparea noastră de bază. Pentru a vă putea oferi servicii complete, suntem pregătiți să intervenim în situația în care este nevoie de tractări auto, transport pe trailer sau depozitare  pe timp limitat a autoturismului avariat.     

Permite-ne să-ţi explicăm în câteva cuvinte ce anume reprezintă fiecare şi mai ales de ce ar trebui să alegi servicii profesionale:

Asistență rutieră este un serviciu de service auto destinat autovehiculelor prin care companii specializate asigură intervenția rapidă în cazul unei defecțiuni tehnice a mașinii, motocicletei sau a altui autovehicul asigurat și are ca scop repararea ei la locul incidentului.

Dacă problema nu poate fi remediată pe loc, se va apela la serviciul de tractări auto pentru transportarea vehiculului la un service auto.

Transportul pe trailer este destinat autovehiculelor care nu se pot deplasa pe drumurile publice din varii motive.

Depozitarea pe timp limitat a autoturismelor defecte sau avariate –  este un serviciu destinat clienților care nu-și pot rezolva diverse probleme legate de autoturism, sau nu dețin un spațiu special pentru a-l depozita în condiții de siguranță.    

Suntem mândri să fim parteneri cu lideri în domeniul asistenței rutiere,atât la nivel național cât și european!

Automobil Clubul Român este lider în asistența rutieră din România și promotor al siguranței și educației rutiere. Datorită experienței de peste 100 de ani în automobilism, dedicată membrilor săi, organizația este pregatită să intervină și să rezolve toate situațiile de asistență rutieră, indiferent că este vorba de depanarea sau tractarea automobilului, consiliere juridică sau informații de călătorie în țară sau străinăatate.

Credem că fiecare automobilist sau motociclist trebuie să beneficieze de asistență rutieră certificată și responsabilă.

ADAC (în germană Allgemeiner Deutscher Automobilclub) este cel mai mare club automobilistic din Germania și Europa, cu peste 18 millioane de membri (ianuarie 2012). A fost înființat în 1903 în orașul Stuttgart. Este o organizație nonprofit, însă unele secții sunt organizate ca societăți comerciale pe acțiuni sau cu răspundere limitată. Sediul central se află în München.

BINE DE ȘTIUT!

În urma unui accident soldat cu victime, autovehiculul nu trebuie mișcat din locul producerii accidentului fără acordul poliției.

Dacă în urma producerii unui accident, cele două parți implicate nu ajung la un acord de completare a unui formular amiabil, este necesară declararea accidentului la o secție de poliție într-un termen de maxim 24 de ore.

În situația unui accident în urma căruia se constată existența unei culpe comune, asiguratorul nu va despăgubi niciuna din cele două parți implicate. 

Dacă sunt implicate mai mult de două autovehicule într-un accident, culpa va fi stabilită de către un agent de poliție rutieră care trebuie chemat la locul producerii accidentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.