• Tel: 0744 912742 sau 0742 713314
  • L- S: 8,00 - 17,00

Cum găsești firma de tractări auto perfectă?

Cum găsești firma de tractări auto perfectă?

Chiar dacă este ultimul lucru pe care ni-l dorim, se poate întâmpla să rămânem cu mașina în drum și să avem nevoie de ajutor. Fie că este vorba despre o pană sau despre o defecțiune tehnică a motorului, dacă mașina decide că nu mai vrea să funcționeze în mijlocul unui drum, departe de oraș, soluția este una singură: tractări auto.

Cum găsești firma de tractări auto perfectă?

Este indicat să cauți o firmă locală, cât mai apropiată de locul în care ai făcut pană, în așa fel încât costul să fie unul cât mai mic. De asemenea, odată cu firma de tractări, este bine să cauți și un service auto cât mai apropiat, unde să ajungi pentru a repara autovehicului.

Fiecare oraș beneficiază de tractări auto, așadar, un sfat util ar fi să îți notezi firmele de tractări din zonele în care urmează să călătorești.
Foarte important! Firma de tractări auto pe care o angajezi trebuie să fie asigurată și să acopere eventualele daune ce intervin în momentul tractării. În caz contrar, există riscuri destul de mari, care pot duce la cheltuieli uriașe.

La fel de importantă este și licența de transport pe care firma de tractări trebuie să o aibă. Dacă alegi o firmă cu licenșa și asigurare CMR, riscurile sunt minime.

Să ofere asistență auto. De foarte multe ori, defecțiunile autovehiculelor sunt cât se poate de simple, acestea putându-se rezolva pe loc. Marea problemă este faptul că șoferii fie nu au la îndemâană piese de schimb, fie nu știu ce trebuie să facă. Din acest motiv, este bine ca firma care face tractări să ofere și asistență auto, reparând eventualele defecțiuni minore la fața locului. În felul acesta poate să te ajute să economisești sume consistente de bani.

Să aibă un preț corect și transparent. Transparența costurilor este o cerință cu adevarat obligatorie pentru toți cei care oferă servicii de tractări auto. Este bine ca aceste costuri să fie pentru fiecare km efectuat și să fie fixe. În momentul în care suni pentru a cere ajutor, cere inclusiv costul maxim pe care firma îl impune și asigură-te că acesta va rămâne fix. Există destul de multe firme care profită de momentele neplăcute ale șoferilor și încearcă să beneficieze, cerând mai mulți bani decât ar trebui să o facă.

Vă dorim drumuri cât mai bune și fără incidente nedorite!

TypeError thrown

implode(): Argument #2 ($array) must be of type ?array, string given