• Tel: 0744 912742 sau 0742 713314
  • L- S: 8,00 - 17,00

Concursul de Eleganță

Concursul de Eleganță

Tot mai mulți pasionați de automobile de epocă restaurează și întrețin exemplare superbe, de multe ori cu valoare inestimabilă, cel puțin dacă luăm în considerare factorul sentimental.
Astfel, în ultimii ani segmentul acestor automobile de epocă a intrat în efervescență, a apărut o serie importantă de restauratori de mare calibru, deja recunoscuți peste hotare pentru calitatea operelor lor și au apărut colecții de valoare chiar și în România.
Odată cu dezvoltarea acestei pasiuni, la Sinaia, va avea loc „Concursul de Eleganță”, cu mașini de epocă, o paradă organizată în fața Castelului Peleș.
Pe 29 iunie, Sinaia va găzdui Concursul de Eleganță, eveniment organizat de Retromobil Club România, sub Înaltul Patronaj al ASR Principele Radu al României, în parteneriat cu Primăria Sinaia și Muzeul Național Peleș, ajuns deja la a IX-a ediție.

Automobilele istorice participante vor putea fi admirate pe domeniul regal Peleș, sâmbătă, pe 29 iunie, în intervalul 10.00 – 16.00, dar agenda Concursului de Eleganță Sinaia mai include parada mașinilor de epocă, expoziția de automobile istorice și tururi private de prezentare.

Sursa: ph-online.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.