• Tel: 0744 912742 sau 0742 713314
  • L- S: 8,00 - 17,00

CONCEDIU FĂRĂ GRIJI

CONCEDIU FĂRĂ GRIJI

Daca mergeti  in concediu  in Romania sau in Europa  cu automobilul, asigurati-va ca sunteti membru  in Automobil Clubul Roman, alegand categoria care va ofera serviciile, avantajele si facilitatile de care aveti nevoie si salvati in telefon numarul pentru asistenta rutiera de la ACR 021 222 22 22. Astfel veti beneficia de un concediu fara griji. Acestea sunt primele informatii de care aveti nevoie in situatii limita

ACR este  prezent cu flota proprie in toate judetele din tara sau prin partenerii acreditati de ACR, ceea ce ne da posibilitate de a va oferi ajutorul solicitat in cel mai scurt timp.

Stim ca  este important sa va continuati drumul,  de aceea tratam interventiile cu responsabilitate si  punem la dispozitia dumneavoastra profesionisti in asistenta rutiera indiferent de incidentul  aparut.

Interventia ACR la fata locului prin Centrala de Alarma ACR (depanarea) va scuteste de timp pierdut sau de costuri suplimentare, 40 % dintre cazuri fiind rezolvate pe loc.

Astfel, daca aveti pana la roata, ati alimentat cu combustibil gresit, automobilul are usile blocate cu cheile inauntru, daca apar probleme la pornire cu bateria sau alte defectiuni, apelati la mecanicii profesionisti de la ACR.

Apeland 021 222 22 22 aveti la dispozitie, Non-Stop, autovehicule specializate in depanare , cat si autoplatforme care asigura transportul vehiculului avariat, în maxima siguranta, la destinatia aleasa, atat din Romania, cat si din strainatate prin cluburile auto partenere din Europa.

Trebuie sa stiti ca pentru a putea beneficia de asistenta rutiera, sunt necesare urmatoarele informatii:

Descrierea exacta a avariilor autovehiculului

Locul unde va aflati cu autovehiculul

Numarul de telefon unde puteti fi contactat

Numarul de persoane aflate la bordul autovehiculului

Alte informatii in functie de natura incidentului

În cazul în care defecţiunea nu poate fi remediata pe loc, autovehiculul va fi transportat, la cel mai apropiat service autorizat, partener ACR. Colaboram cu mecanici si specialisti auto iar reteaua service partener ACR este alcatuita din peste 400 unitati service de incredere si capabile sa execute reparatiile in timp scurt si la preturi preferentiale.

ACR este alaturi de membrii asociatiei si ceilalti automobilisti tot timpul: Centrala de Alarma si Informatii ACR pastreaza intotdeauna legatura cu automobilistii care au solicitat asistenta rutiera si monitorizeaza reparatiile care se executa la autovehicul.

Sursa: acr.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.