• Tel: 0744 912742 sau 0742 713314
  • L- S: 8,00 - 17,00

Camionul de tractare

Camionul de tractare

”Camionul de tractare este unul dintre cele mai iubite camioane, fiecare șofer care a avut o problemă știe că atunci când un camion de tractare ajunge la el, mașina lui este aproape reparată. Tu trebuie să fii șoferul unui astfel de camion și să umpli inimile oamenilor cu fericire tractându-le mașinile până la un service auto unde vor fi reparate.

Fiecare mașină are un proprietar care este foarte grăbit, de aceea fiecare misiune trebuie completată cât mai repede pentru a primi mai mulți bani așa că nu ezita să mergi cu viteză, dar nu uita că orice ciocnire aduce pagube, atât ție cât și mașini tractate, așa că ai grijă.

Jocul se joacă foarte simplu, conduci camionul cu tastele direcționale. Noi îți urăm succes și sperăm să ne ajuți și pe noi cu camionul tău de tractare!”

Am găsit descrierea acestui joc și mi s-a părut foarte realistă și actuală! Am condus camionul din joc, dar nu am reușit să ajung la prima destinație decât după mai multe încercări ( nu va spun câte că mi-e rușine )! Crezi că ești mai bun? Ți-am lăsat link-ul mai jos…

JOACĂ-TE ȘI TU! Click aici ⇓

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.