• Numărul tău
  • 24 / 24

Website de vânzare!

Website de vânzare!

 Ai o afacere în acest domeniu? Acest site poate fi al tău! Informații la tel: 0721683225

Servicii de tractare sau transport la nivel național, precum și în străinătate.

Asistență rutieră este un serviciu de service auto destinat autovehiculelor prin care companii specializate asigură intervenția rapidă în cazul unei defecțiuni tehnice a mașinii, motocicletei sau a altui autovehicul asigurat și are ca scop repararea ei la locul incidentului.

Dacă problema nu poate fi remediată pe loc, se va apela la serviciul de tractări auto pentru transportarea vehiculului la un service auto. Autospecialele de tractări dețin echipamente special proiectate ce au ca scop recuperarea și transportul vehiculelor deteriorate sau staționare. Sistemul de operare a unor astfel de autospeciale este hidraulic, unele dintre acestea fiind dotate cu unul sau mai multe motoare.

Transportul pe trailer este destinat autovehiculelor care nu se pot deplasa pe drumurile publice din varii motive. 

Depozitarea pe timp limitat a autoturismelor defecte sau avariate –  este un serviciu destinat clienților care nu-și pot rezolva diverse probleme legate de autoturism, sau nu dețin un spațiu special pentru a-l depozita în condiții de siguranță.    

Suntem mândri să fim parteneri cu lideri în domeniul asistenței rutiere,atât la nivel național cât și european!

Automobil Clubul Român este lider în asistența rutieră din România și promotor al siguranței și educației rutiere. Datorită experienței de peste 100 de ani în automobilism, dedicată membrilor săi, organizația este pregatită să intervină și să rezolve toate situațiile de asistență rutieră, indiferent că este vorba de depanarea sau tractarea automobilului, consiliere juridică sau informații de călătorie în țară sau străinăatate.

Credem că fiecare automobilist sau motociclist trebuie să beneficieze de asistență rutieră certificată și responsabilă.

ADAC (în germană Allgemeiner Deutscher Automobilclub) este cel mai mare club automobilistic din Germania și Europa, cu peste 18 millioane de membri (ianuarie 2012). A fost înființat în 1903 în orașul Stuttgart. Este o organizație nonprofit, însă unele secții sunt organizate ca societăți comerciale pe acțiuni sau cu răspundere limitată. Sediul central se află în München.